sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Valiruikuti

Oon jalkapuoli.

Eilen oltiin ampumaradalla ja ampumakatos oli liukas kuin en-edes-keksi-mikä, ja niinhän se kävi että meikäläinen liukastui ja taittoi koipensa. Sattui siinä määrin, että bussiin noustessa tuli otettua joku väärä muuvi otettua ja purskahdin välittömään dramaattiseen itkuun. Jossain polven kohdalla jalan syövereissä on jotain vialla, toivottavasti ei mitään liian vakavaa. 
Kiidän kuin jäävuori. Kun eilen kasarmivapaitten alkaessa päätin vaihtaa mukavampiin vaatteisiin, kenkien ja housujen vaihtamiseen meni liioittelematta noin 20 minuuttia ja pieni määrä parkua. Tän jälkeen jalka suuttui ja alkoi turvota niin, että nukkumaanmenon aikaan se muistutti kohtalaisen mehevää joulukinkkua. Portaat oli saatanan keksintöä ja mieli melko matalalla, kyllä kyynel vierähti joka kerta kun piti portaita kavuta.

Kaverit täällä on olleet kyllä tosi kultaisia, eilen eräs tarjoutui kantamaan mut alas portaita (:D) ja muutenkin tyypit on kilttejä. Se on jee. Myös tänään kun linkutin aamupalalta/taistelubrunssilta kohti yksikköä jäävuorivauhdilla, kysyi esimies oonko koskaan ollut palomiehen kanto-otteessa. Liikkis. En kuitenkaan uskaltautunut kantoon vaikka ois kyllä ollut hauska. Niin ja eilen sain Herra Esimieheltä kyydin muonituskeskukseen, oli hassua.

Tällä hetkellä muut on kuntoilemassa/kuntonyrkkeilemässä. Mua ei huolittu mukaan, ärsyttää hiukan koska kuntonyrkkeily on aika cool. Tänään vielä luvassa saunailta sotilaspastorin kanssa, ja siitä pitäis tulla oikeesti aika kivaa koska herra pastori on käytännössä stand-upkoomikko ja näinollen mitä mainiointa seuraa. Päästään myös kauppaan. WOU.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti