perjantai 22. helmikuuta 2013

Kommentti.

Se on ihmeellistä miten mun olemassaolo voi jotakuta niin loukata, että täytyy urheasti anonyyminä tulla huorittelemaan. En tuu ikinä ymmärtämään ihmisten vihamielisyyttä netissä.

http://kersanttikarolina.blogspot.fi/2013/02/oli-leiri.html


Vässykkä huutelee ku ei pärjääkkää intissä. Mitä jos tulisit vittuun sieltä ja keittäsit vaikka puuroa. Huora.
Vastaa

11 kommenttia:

 1. :DDDDD ihmiset ne on niin ihanii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOI ÄSSÄ joo. on. ei mulla herne oo kovin syvällä nenässä, mut ei ois näinkään syvällä jos haukkumasana ois ollu esim. ämmä. mut njaa, anonyymit

   Poista
 2. Höh..kertoisi edes nimensä ni tietäs kenen luokse menis kahville juttelee...

  VastaaPoista
 3. Huorittelua lukuunottamatta aika pitkälti "inttikulttuuriin" kuuluvaa vittuilua, joka ei yleensä ole kuitenkaan niin pahantahtoista kuin voisi kuvitella.
  En lisäksi usko että kommentoija on mitenkään erityisen vihamielinen, mutta ehkä mahdollisesti hieman katkera kun joku muu pääsee helpomalla, netissä on vaan niin helppoa yrittää horjuttaa toisen itsetuntoa
  Ei kannata ottaa itseensä, ei niin netissä kuin mahdollisesti kasarmillakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tollanen käytös ei oo missänä olosuhteissa hyväksyttävää, olkoon kuinka kulttuuriin kuuluvaa. Tiedän että anonyymit angstikommentit on just niitä enkä ota juurikaan itteeni, ihmettelen vaan. Jos kasarmilla tulis samanlaista tekstiä niin mä kyllä järjestäisin kohtauksen saman tien.

   Poista
 4. oon siis intis vaik oon TYTTÖ xDDD siis kattokaa mua oikeesti sanoinko jo et oon vapaaehtoisesti armeijas (ollu jo reilu kuukauden 1kk D:D)) vaik oon TYTTö xDDDDDDDDDD

  mee vittuun ääliö

  VastaaPoista
 5. Minusta tää on ihan miellyttävää armeijaa käsittelevää tekstiä. Ei sitä naiseutta oo nyt niin hirveesti painotettu, enemmänkin vemulointia, ja kukapa meistä ei olisi vempula silloin kun joku paikka on paskana. Jos on paskana niin siitä yleensä kirjottaa. Mutta vemppamorkkis on totta, ja elää vahvana, nimimerkillä Viikko Veksissä Kuumeessa.

  Mutta mukavaa tätä on lukea.

  TKM Vemuli kuittaa. Jatkakaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ylilautailun jälkeen tää kommentti oli aika mukava. Kirjotan tätä blogia itteni lisäksi lähinnä kavereille, jotta tietävät mitä kuuluu. Siispä kirjotan vaan mitä mulle kuuluu, ei mitä mulle ~naisena armeijassa~ kuuluu. Niin ja et tiiäkään kuin mukava on kuulla et joku myöntää vemppamorkkiksen olemassaolon!

   Poista