sunnuntai 24. helmikuuta 2013

terkkuja ylilaudan pojille


"Olet kuullut huhua että kys. varushuora on tietoinen, että iki-ihana blogi on linkattu laudalle."
Juu!


10 kommenttia:

 1. Huoh, siis tää blogien dissaaminen anonyymisti on jo niin poissa muodista.

  Mitää mie tykkään sun blogista :>
  (ps. lupasin kommentoida)

  VastaaPoista
 2. Joo. Ei tää minishitstorm sinänsä ollu yllätys kun joitain yhä kauheesti loukkaa jos ~nainen~ menee ~armeijaan~ ja kehtaa vielä puhua siitä. mut mikäs tässä, lukukerrat moninkertaistu! ja joo jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan kuin se ketään kiinnostais. olis pitämättä siitä hirveetä mekkalaa, varsinkaan kun ei tääkään paska muuta tee kuin lisää muiden taakkaa siellä.

   Poista
 3. ahahhaha varushuora, ei terve :'---D pelasti tän maanantain

  VastaaPoista
 4. Ylilaudan pojat vetäsee homman vähän överiksi, mutta ihmettelen itesekin miksi nainen vapaaehtoisesti hakeutuu armeijaan ja menee soittokuntaan. Äkkiseltään luulisi, että vapaaehtoinen armeijassa haluaisi tehdä niitä oikeita asioita. Soittokunta kun ei ole mikään saavutus.
  Terv. JvK:n VPääl varusmiehenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluun muusikoksi ja siksi halusin soittokuntaan, en suoranaisesti armeijaan. En väitä hetkeäkään et soittokunta ois yhtä kuin intti, se on ihan eri asia. Puheessa tulee vaan usein sanottua tällaistakin asepalvelusta intiksi.

   Poista
 5. >Mene Soittokuntaan
  >Tee blogi aiheesta "olen armeijassa"
  >Puhaltelet jotain vitun pillipiipari soittimia 9kk
  Joo sun kaltaiset "Supersotajumalat" on jo nähty voit nyt varmaankin painua vittuun ja kysyä lupaa korjata tuon baretin.
  Vitun varushuorat

  VastaaPoista
 6. Jos sun panos maanpuolustukselle on tasan 0, niin miksi et lopeta? Naiset ovat armeijassa muutenkin pelkkä vitsi, ne ovat joko vemppaavia vässyköitä tai raivopäisiä vemppaavia vässyköitä. YHDEN poikkeuksen tiedän, joka ei ollut palveluksessa todistamassa itselleen tai muille mitään

  "nainen armeijassa", ethän sä missään armeijassa edes ole. P-kaudella et virallisesti edes ole sotilas. Soittajaa en sotilaiksi lue muutenkaan, sillä siihen vaaditaan jotain muutakin kuin maastopuku. Varmaan kyllä tulet jatkossa tekemään tästä numeron, että hei mullapa on intti käytynä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soittokunta on soittokunta ja intti on intti. En väitä olevani mikään supersotilas, mut se ei johdu siitä että olisin nainen vaan ihan musta itsestäni muuten.

   Poista