torstai 24. tammikuuta 2013

Sodankäynti tapahtuu teidän takapihoilla.

Näin totesi esimies tänään oppitunnilla.
Kontekstista irrotettuna melko huvittava lause.

Tällä hetkellä eletään peruskauden kolmatta viikkoa.
Tää viikko on ollu jotenki hirveen kiva. Viime vkl:n vapaat tuli tarpeeseen, kontrasti mielialassa on huima. Viime viikolla olin vielä angstin vallassa kun en oikein händlännyt asioita ja koin olevani outolintu. Nyt tällä viikolla oon onnistunut asioissa paremmin ja ryhmähenki on kohonnu hurjasti. Kovasti on kivoja ihmisiä.

Jee.

Onnistumisista pitää mainita ainakin toissapäiväinen kuntotesti.

(yleisö kohahtaa hämmästyksestä)

Lihaskuntotestit tuntui lähinnä välttämättömältä pahalta mutta ehei, sehän olikin melkein kivaa. Wtf.
Osa-alueet oli punnerrus, vatsat ja vauhditon pituushyppy. Testi alkoi huterasti punnerruksilla. Herra Esimies(ei saa kertoa sotilasarvoja, siks puhun aina esimiehistä tms) on hirmu mukava ihminen ja kannusti ahkerasti kun mä puhisin siimojeni varassa. Taistelutoveri(:D) laski punnerrusten tulokseksi 18 minuutissa, jolla sai tyydyttävän arvosanan. Itse olisin hyväksynyt oikeiksi punnerruksiksi ehkä 5 niistä mitkä tein mut oh well, jee.

Seuraavaks tehtiin vatsat, joita nykäsin 40 minuutissa joka oli hämmennyksekseni erinomaisen, eli parhaan arvosanan kattoraja. YAY ME. Taistelutoveritar, kova muija, veti 44 eli yli rajan, mutta ei se paljoa mun iloa sumentanut. Sit piti mennä ilmoittamaan esimiehelle, vieläpä melko nilkille sellaiselle, tulos. Koko viikon kohokohta oli se, kun mun kohdalla sen suustä pääsi vilpittömän yllättynyt "Oho!"
Toisen ohon aiheutin vauhdittomalla pituushypyllä, kahdesta metristä napsahti siitäkin erinomainen. Laitoin sitten isille tekstarin jossa ylpeilin tuloksillani, se kun epäili ettei mun kunto kestä. NJÄHHÄHHÄÄ.


Ja näin lopussa kirsikkana kuva meikäläisestä päivän_asussa. En oo ees ihan varma saisko tällaista laittaa, mutta oon vaan niin badass että laitan silti. Living on the edge ja sillai.


Derp.
Poolo, vyö, housut ja maiharit by Puolustusvoimat. Kello(vaaleanvihreä pilkistävä) Spirit Store.

Kello on 23 ja nyt pitää nukkua. 

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei (500) days of Summer vaan 255 päivää nasua. Ainaki. Pitäskö laittaa joka päivä (sama) kuva vaatteista? :P

      Poista
    2. todellaki ! päivänasu on jokaisen blogin sydän.

      Poista