perjantai 5. huhtikuuta 2013

pässe

Pääsiäinen oli ja myös meni. Viiden päivän lomat oli melko maukkaat, pääsiäisen teema oli nimittäin täntyylinen:



Nauroin tolle kuvalle ehkä ikuisuuden. Nauran kenties vieläkin. 

Eilen oli ekat kuviomarssitreenit, joissa soitettiin ja marssittiin samaan aikaan. Ulkona. Huh. Vaikeeta ja rankkaa. Soittaminen pelkästäänkin vaatii ihan riittävästi keskittymistä. Kun kävelee samalla, pitää saada askel tasaseks että soitto ei kärsi, mut silti pitää marssia sotilaallisesti ja ryhdikkäästi.
Keskittyä pitää siis tasaiseen askeleeseen ja tukevaan puhallukseen, itse kuviomarssiin, eli siihen että pysyy kohdallaan eli ruodussa jne, nuotinlukuun ja sitten siihensoittamiseen, näin muutamia mainitakseni. Tulee vaatimaan ihan sikana toistoja ja treeniä, mutta jos siihen on muinakin vuosina pystytty niin miksei muka mekin pystyttäis.


Mun pitää noitten lisäksi keskittyä myös siihen etten kuukahda sousan alla. Kas tässä joku googlesta löytynyt randomjäbä yllään sousafoni, siis marssituuba. Mulla ei ole yhtä komeita viiksiä tahi käsikarvoitusta, mutta muuten täsmää. Mun sousafoni painaa alle 10kg, mut se on yllättävän paljon. Tuntuu ihan hyvin vasemmassa hartiassa ja selkän oikeella puolella. 

Nää on näitä soitinvalintakysymyksiä joita ei kerrota soitinesittelykonserteissa.

Tässä tän päivän popitus.

.


2 kommenttia:

  1. kyllä sä pärjäät. jos miehet ei kuulemma voi keskittyä kun yhteen juttuun samaan aikaa ja tossa nyt oli ainaki keskittymiskohteita miljoona niin kyllä pärjäät. vähän pelottaa kommentoida tänne sun blogiin jos joku hyökkää näihin kommentteihinki :----D

    VastaaPoista