perjantai 15. maaliskuuta 2013

kepeä e-kausireportaasi.

Aivopieruotsikot.

E-KAUSI ON ALKANUT.


Ekat orkesteritreenit oli parasta. Oon soittanut aktiivisesti orkesterissa vitosluokasta lähtien ja  jo viime syksynä, kun kävin vaan yksityissoittotunneilla,  oli kauheet viekkarit orkesterista. Kun keskiviikkona siinä sit viritettiin ja vedettiin sitä ikuista B-duuriasteikkoa, tuntu hiukan siltä kuin olis värit palanneet mustavalkoiseen elämään.

Iih <3

Tosin on se soittaminen yllättävän rankkaakin. Tässä on parina päivänä ollut pelkkää soittoa kahdeksasta neljään joka on kuitenki aika paljon.Keskiviikkona oli vuorossa jotain epämiellyttävää ja eksoottista, GODDAMN AMPUMAHIIHTOA. Odotin sitä suunnilleen yhtä paljon kuin ekaa leiriä, toisin sanoen olin kuin menossa teloitettavaksi. Tiesin että se on vaan lyhyt matka ja sit vähän ampumista, mut jotenkin se vaan tuntui uskomattoman vastemieliseltä. Loppujen lopuksi se oli ihan vaan tavallista hiihtämistä, tosin jäi kyllä ärsyttämään huonosti onnistunut ampuminen. Oh well.
                                                                                     Säihkis. Because I can.

Kuviomarssi.
Vaikeeta.
Tähän mennessä oon jo ehtinyt tottua armeijan absurdiuteen. Opeteltiin uutta lepoa ja uutta asentoa, siis kuviomarssilepoa ja -asentoa, ekalla e-viikolla yhteensä ehkä noin 4h ellei enemmänkin. Tällä viikolla ainakin saman verran ihan varsinaista kuviomarssia. Ollaan opeteltu kääntymistä ja sellaista. Marssiessa täytyy yleensä myös soittaa mielikuvitussoitinta, siis pitää käsiä soittoasennossa ja puhaltaa ilmaa. No ei ku tulta. ASDFGHJK oon nyt gines ja aivopieru. Älkää tuomitko.Tässä viime vuoden erän taidonnäyte. Pyrimme samaan, ellemme parempaan. Mulle tulee toi suurin ja kaunein torvi, omg. Ja toi biisi on niin hieno, Ilari Hylkilä 4eva.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti